Workshops in samenwerking met Pleun Peters –
maandelijks een ander thema.

 


Herstel de relatie met je innerlijk kind

3 november 2021 – 19.30-21.30u

Voel jij ook dat je meer kan of wil dan dat je nu laat zien? Maar ben je nog te veel bezig met wat anderen daarvan vinden? Grote kans dat jij leeft vanuit de wond van je innerlijk kind. Door de relatie met je innerlijke kind te herstellen, doorbreek je de patronen waar je in vast blijft zitten en pak je weer de regie over je eigen leven.

 

Voor wie? 

 • Als je je geneigd bent je kleiner te maken om zo anderen meer ruimte te geven 
 • Als je niet voor jezelf op durft te komen  
 • Als je je grenzen niet (her)kent of durft aan te geven 
 • Als je merkt dat je snel geneigd bent om te pleasen 
 • Als je vervalt in patronen en er zelf niet achter komt hoe je dit kunt veranderen 
 • Als je zo 10 excuses kan verzinnen om te blijven hangen in de situatie van nu 

Wat?

Tijdens de workshop Innerlijk Kind van InnerWork Collective en Selfhealers, krijg je de tools om je relatie met je innerlijk kind te herstellen en helen. In deze avond gaan we aan de slag met ademhalingstechnieken die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren (?), opstellingen waarin je meer helderheid krijgt over jouw innerlijk kind en Inner Voice Dialogue om de relatie met je innerlijk kind te herstellen.
 

Na deze avond ga je naar huis met een opgelucht gevoel, je voelt je helderder, weet waar jouw valkuilen liggen en hoe je hier mee om kunt gaan en (her)kent de boodschap van jouw innerlijk kind.  

Praktisch

 • 19.30-21.30 @ Cordium, De Ruyterstraat 65 
 • Max. 12 deelnemers 
 • 33 euro (of 111 euro voor 4 thema avonden)
 • Diving deep: naar de kern door inzicht en ervaren 
 • Ademhalingstechnieken, systemisch werk & andere tools 
 • Door Pleun Peters & Marleen Vrieze 

 

Meld je hier aan
Meld je hier aan voor alle vier de workshops (21 euro korting)

Maak van hooggevoeligheid je kracht

2 december 2021 – 19.30-21.30u

Overprikkeling, emoties overnemen van anderen, snel moe, niet weten waar jij begint en de ander eindigt, niet voor jezelf durven kiezen. Dit is verleden tijd als jij van hoog gevoeligheid je kracht kan maken. Krachtig, weten wat je nodig hebt en daarnaar handelen, durven staan voor jezelf en je behoeftes, trots op je hoog gevoeligheid, vaker energiek dan moe door weer de regie te pakken over je eigen leven. 

Meld je hier aan
Meld je hier aan voor alle vier de workshops (21 euro korting)

2022 beginnen (en blijven leven) vanuit je ware zelf

5 januari 2022 – 19.30-21.30u

De kracht van intenties op zielsniveau. Hoe je dit keer wel voornemens creëert die voor jou kloppen en die je kunt volhouden. Ontdek welke goede voornemens jij werkelijk wilt stellen vanuit je hart (en dus niet vanuit je hoofd). Hierdoor kom en blijf je dichter bij jezelf en creëer je draagvlak voor gedrag dat bijdraagt aan jouw ideale leven. Een goed begin is het halve werk, dus kies in het begin van dit nieuwe jaar voor de regie over je eigen leven.

Meld je hier aan
Meld je hier aan voor alle vier de workshops (21 euro korting)

Van pleasen naar jezelf op nummer 1

2 februari 2022 – 19.30-21.30u

Maak jij de ander vaak belangrijker dan jezelf? Voel je je schuldig als je te veel ruimte inneemt omdat je dat jezelf eigenlijk niet waard vindt? Door te ontdekken welke delen in jou geneigd zijn om te pleasen, zul je ervaren dat je een keuze hebt vanuit waar je handelt. Leer jezelf op 1 te zetten, ondanks de stemmetjes die jou vertellen dat je dat niet waard bent. Vergroot de kracht en het vertrouwen in jezelf en ga voelen dat jij het waard bent. Laat los wat/wie jou niet meer dient en pak weer de regie over je eigen leven.  

Meld je hier aan
Meld je hier aan voor alle vier de workshops (21 euro korting)