Sacred SoundHealing Journey’s

Tijdens de Sacred SoundHealing Journey nemen Fiona en Wyonna je mee op een diepe, helende reis naar binnen. Je ontvangt een prachtig live concert van Wynonna, waarin ze werkt met 7 kristallen klankschalen. Elke schaal resoneert met een van onze 7 chakra's. Wynonna stemt zich af op de energie van moeder aarde en het collectieve veld van de groep, waardoor zij persoonlijke liederen binnenkrijgt voor iedereen tijdens de healing. De vibraties van de klankschalen en chants reiken diep in je lichaam tot op cellulair niveau. Je voelt het contact met moeder aarde, met de bron, en maakt zowel individueel als collectief een reis naar een hoger bewustzijn.

Bovenop deze zaligheid ontvang je ook nog eens een Mahatma healing van Fiona. Mahatma activeert het zelfhelend vermogen, brengt je in contact met je essentie en opent ook een deur naar een hoger bewustzijn.

De sound en Mahatma healing helpen bij het schoonmaken en loslaten van hetgeen je niet meer nodig hebt op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

Wat kan je verwachten?
- ervaar rust in je hoofd en ontspanning van je fysieke lichaam
- ervaar meer balans in je algehele zijn
- vermindering van kwaaltjes, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en slapeloosheid
- een boost voor jouw immuunsysteem en je algehele gezondheid
- ontgift je lichaam op cellulair niveau
- activeer je zelfhelend vermogen
- maak kennis met een diepe staat van bewustzijn
- breng je fysieke, emotionele/mentale en spirituele lichaam in balans door de trillingen van de klankschalen
- hef blokkades op door aanrakingen van de Mahatma energie
- krijg inzichten in beperkende structuren, zoals negatieve gedachtes en patronen
- ervaar de verbinding met de bron, jezelf en het collectief
Hoe gaan we te werk?

SOUNDHEALING
Tijdens de SoundHealing wordt gebruikt gemaakt van 7 verschillende klankschalen, waarbij iedere klankschaal resoneert met een met onze 7 chakras. Door de klank ontstaat geluid en geluid is trilling. De trillingen van de klankschalen zorgen ervoor dat het water in je lichaam op cellulair niveau mee gaat trillen. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water en is erg ontvankelijk voor trillingen. Een Soundhealing zorgt voor een algehele heling van het lichaam op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je komt tijdelijk naar een hoger trillings- dan wel frequentie niveau, waarin het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.
Alle blokkades worden door de trillingen uit de klankschalen schoon getrild, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Daarnaast ervaar je een diepe ontspanning van je algehele lichaam en geest, zodat je weer toegang kan krijgen tot diepere lagen van je bewustzijn. Een SoundHealing ontspant je systeem, zorgt voor meer balans en creëert ruimte voor diepe inzichten en ideeën.

MAHATMA
Mahatma is een van de krachtigste en meest transformerende energieën van dit moment. Het helpt je jouw zelfhelend vermogen te activeren en brengt je meer in contact met jouw essentie. De Mahatma energie verlicht zowel fysieke als emotionele, energetische en spirituele klachten. Zo helpt het bij herstel van ziekte en versterkt het je immuunsysteem. Het reinigt chakra’s & meridianen en ruimt emotionele blokkades op. Het geeft energie, balans, harmonie en brengt je dichterbij de meest pure vorm van jezelf. Het biedt antwoorden en inzichten waarmee je naderhand verder kunt. Wat je ontvangt is heel persoonlijk en altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf. Hierdoor krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt en aan kan om spiritueel te groeien.

'Sound is healing for our body, mind & soul as long as the connection to source is vibrating within us.'