Marleen Vrieze

Nuchter doch spiritueel.
Rechtdoorzee.
Leeft & werkt intuïtief.

Hi, mijn naam is Marleen. Naar mijn bescheiden mening kun je veel fysieke en mentale klachten oplossen met lichaamswerk & energetisch werk. Met mijn kennis en ervaring leer ik jou alles over een levensstijl die bij jou past en hoe jij zelf de sleutel bent tot een gezond systeem, fysiek en mentaal.
Namasté,
Marleen

Ik wil mensen helpen terug te brengen naar hun ademhaling. Als je bewust ademt, kunnen er gevoelens loskomen die je normaal gesproken onderdrukt. Met lichaamswerk, ademwerk, meditatie en energetisch werk leer je los te laten wat je niet meer nodig hebt. Angsten, trauma’s, onopgeloste shit…het onderdrukt niet alleen wie je mag zijn, maar ook heeft het veel invloed op je fysieke lichaam. Die pijntjes waar je maar niet vanaf komt, vaak ziek zijn…ons lichaam is als een fabriek die alles zelf netjes kan oplossen, maar als een onderdeel niet (goed) werkt, kan de boel in elkaar storten. Ons lichaam werkt simpelweg niet goed onder stress.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Voordat we samen aan de slag gaan, bel ik je – indien gewenst – graag om vrijblijvend te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Ook kan je via de knop hieronder, het contactformulier invullen en dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. De technieken waar ik mee werk variëren van lichaamswerk, ademhalings- en meditatietechnieken, het geven van energetische healings (o.a. magnetiseren, chakrawerk en gebruik makend van kristallen) & Chikitsa (Yogatherapie met focus op de wervelkolom).

Contact

Trust that you are growing, even in the dark.
Trust that you are healing, even in the quiet.

Bianca Sparacino
Pakketten

Investering EUR 265
drie 1:1 sessies (1-1.5u). Zo leer je écht naar binnen te keren en in jezelf het zelfhelende vermogen te activeren. Dit is een mooie mogelijkheid voor iedereen die klaar is voor een diepe reiniging en heling op psychisch, fysiek en mentaal vlak. Je bent krachtiger dan je denkt.

Investering EUR 385
vijf 1:1 sessies (1-1.5u). Zo leer je écht naar binnen te keren en in jezelf het zelfhelende vermogen te activeren. Dit is een mooie mogelijkheid voor iedereen die klaar is voor een diepe reiniging en heling op psychisch, fysiek en mentaal vlak. Je bent krachtiger dan je denkt.

* inclusief tussentijds mailcontact & nazorg;
* sessies vinden plaats in overleg m.b.t. tijdspanne;
* alle prijzen zijn excl. 21% BTW en eventuele reiskosten;
* sessies vinden bij mij thuis plaats of bij jou thuis in omgeving Nijmegen.

Healingssessies

EUR 99
per sessie

* duur sessie 1-1.5 uur incl. thee;
* alle prijzen zijn excl. 21% BTW en eventuele reiskosten;
* Kan bestaan uit lichaamswerk, adem- en meditatietechnieken, energetisch werk (chakra-werk / healing) en Chikitsa (yoga therapie);
* sessies vinden bij mij thuis plaats of bij jou thuis in omgeving Nijmegen.

Mijn verhaal

Kom meer over mij te weten en kijk of mijn verhaal in jou resoneert

Expertise

Overzicht van alle opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd