Marleen Vrieze

Nuchter doch spiritueel.
Rechtdoorzee.
Leeft & werkt intuïtief.

Hi, mijn naam is Marleen. Naar mijn mening kun je veel fysieke en mentale klachten zelf oplossen. Met mijn kennis en ervaring leer ik jou alles over het chakrasysteem. Het begrijpen van dit system of knowledge, welke ziet op de connectie tussen lichaam & geest, leidt tot meer kennis van hoe alles met elkaar samenhangt. En kennis van deze samenhang is belangrijk, anders is het net alsof je een auto bestuurt zonder kennis te hebben van wat het stuur doet.
De chakra’s zijn wielen van energie, welke letterlijk alle processen in ons systeem aansturen. Van voortplanting tot sterven, van het regelen van de spijsvertering tot het immuunsysteem, van het creëren van onze gedachten tot het optillen van een arm.
Het mooie is, dat we invloed hebben op deze processen. Met lichaamswerk, ademwerk, meditatie en energetisch werk kun je de nodige aanpassingen doen om eventuele problemen op elk niveau van ons zijn te corrigeren.
Je kunt hierbij denken aan pijntjes waar je maar niet vanaf komt, of vaak ziek zijn…maar ook als je lijdt aan angsten door trauma’s & onopgeloste shit…het onderdrukt niet alleen wie je mag zijn, maar heeft ook veel invloed op je fysieke lichaam. Ons lichaam is als een fabriek die alles zelf netjes kan oplossen, maar als een onderdeel niet (goed) werkt, kan de boel in elkaar storten. Ons lichaam werkt simpelweg niet goed onder stress.
Ik leer je graag alles over de weg naar self mastery: een holistische visie op het terugpakken van de controle over lijf en leven, over het vergroten van bewustzijn en de invloed van onze mind (over matter…) en een diepe (self)healing tot op celniveau.
Namasté,
Marleen

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Voordat we samen aan de slag gaan, bel ik je – indien gewenst – graag om vrijblijvend te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Ook kan je via de knop hieronder, het contactformulier invullen en dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. De technieken waar ik mee werk variëren van lichaamswerk, ademhalings- en meditatietechnieken & energetische healings (chakra-readings en gebruik makend van kristallen & symbolen).

Contact

Trust that you are growing, even in the dark.
Trust that you are healing, even in the quiet.

Bianca Sparacino
Pakketten

Investering EUR 400
drie 1:1 sessies (1-1.5u). Zo leer je écht naar binnen te keren en in jezelf het zelfhelende vermogen te activeren. Dit is een mooie mogelijkheid voor iedereen die klaar is voor een diepe reiniging en heling op energetisch, psychisch, fysiek en mentaal vlak. Je bent krachtiger dan je denkt.

Investering EUR 600
vijf 1:1 sessies (1-1.5u). Zo leer je écht naar binnen te keren en in jezelf het zelfhelende vermogen te activeren. Dit is een mooie mogelijkheid voor iedereen die klaar is voor een diepe reiniging en heling op energetisch, psychisch, fysiek en mentaal vlak. Je bent krachtiger dan je denkt.

* inclusief tussentijds mailcontact & nazorg;
* sessies vinden plaats in overleg m.b.t. tijdspanne;
* alle prijzen zijn voor particulieren incl. 21% BTW en excl. voor ondernemers;
* alle prijzen zijn excl. eventuele reiskosten;
* sessies vinden bij mij thuis plaats of bij jou thuis in omgeving Nijmegen.

Chakra reading

EUR 149
per sessie

* duur sessie 1-1.5 uur incl. thee;
* alle prijzen zijn incl. 21% BTW voor particulieren, en exclusief voor ondernemers
* prijzen zijn excl. eventuele reiskosten
* sessies vinden bij mij thuis plaats of bij jou thuis in omgeving Nijmegen.

Mijn verhaal

Kom meer over mij te weten en kijk of mijn verhaal in jou resoneert

Expertise

Overzicht van alle opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd