Lief dagboek,

By 03/08/2020Journal

….zo gaan we ons Journal natuurlijk niet elke keer beginnen, maar nu wel omdat het ons eerste stuk op de website is. Met het verbouwen van de website, wilden we graag iets anders dan een blog. We willen een plek creëren waarbij we jullie kunnen inspireren door gewoon onszelf te zijn. Zonder poespas of filters. De naakte waarheid over wat het betekent om yogadocente te zijn, althans voor ons. Er zijn al zo veel informatieve blogs maar we komen nauwelijks de ‘echte’ verhalen tegen van yogi’s en yogi’s to be. Alleen de verwachtingen die iedereen van een yogi heeft, zoals een dagelijkse asana practice of dat je altijd in balans bent…

Met deze Yogi Journal brengen we onze waarheid aan het licht en creëren we een plek waarin we jullie meenemen in onze transformaties en ervaringen op ons yogapad. Van de eerste keer les geven in een nieuwe ruimte of voor een nieuwe groep tot financiële onzekerheid. Daarnaast gebruiken we allebei journalen als tool voor onze eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

We zien deze ‘Yogi Journal’ als een soort platform waarop we  jullie inspireren dichtbij jezelf te blijven, eerlijk en lief (voor jezelf) te zijn. We zijn allemaal mensen die fouten maken en onzekerheden hebben. Laten we dit omarmen en afstappen van de picture perfect instagram cultuur. We laten alle marketing tips van deskundigen los en volgen ons hart. En hopelijk kunnen we jullie motiveren hetzelfde te doen.

Het mooiste aan deze journal is dat jullie ook ervaringen kunnen delen in de reacties en/of vragen kunnen stellen. Tot gauw!

Namaste,

Fiona & Marleen

YogaSisters.

Author YogaSisters.

More posts by YogaSisters.

Join the discussion 2 Comments

 • Kelly schreef:

  Dat lijkt me een mooi voornemen. Ik hoop hier dan ook inspiratie te kunnen opdoen als beginnende docent. Wil natuurlijk ook alles toepassen en doorgeven wat jullie beschrijven alleen dat lukt nu nog niet. Daarom geld voor mij 1 stap tegelijk.

  • YogaSisters. schreef:

   Hi Kelly, wat leuk! Succes met alles en als je vragen hebt, dan beantwoorden we je graag.
   Liefs,

   Fiona & Marleen

Leave a Reply