Laagje voor laagje…wie zijn wij en wat willen wij?

By 19/11/2020Journal

Door de businesschoaching die we momenteel volgen, wordt voor ons steeds duidelijker wat YogaSisters. is, waarvan ons hart sneller gaat kloppen en wat we jullie met onze uniekheid willen bieden. De coaching helpt ons onze missie hier op aarde te mogen voelen, te verwelkomen en helder te krijgen. Ondanks dat we allebei verschillend zijn – we vergelijken ons ook graag met Yin & Yang – hebben we allebei dezelfde drive die tot uitdrukking en tot leven komt door YogaSisters.

Een waarde die we delen en die bij ons allebei op nr. 1 staat, is OPEN MINDED zijn. De meesten die ons persoonlijk kennen zullen dit onderschrijven. We staan allebei open voor andermans mening, maar hebben tegelijkertijd ook een sterke mening. We denken allebei dat er meer is dan huisje, boompje, kantoorbaan en beestje. We vinden het fantastisch om samen opleidingen te doen en hetgeen mee te nemen dat ons verder brengt in onze spirituele zoektocht en groei. We staan open voor paranormale verhalen en activiteiten en kunnen daar intens van genieten. Als de een aan het afglijden is, luisteren we naar elkaar en indien nodig halen we de ander weer terug. We kunnen er altijd op vertrouwen dat we er voor elkaar zijn. En als je je nu afvraagt of we ook weleens ruzie hebben? Dit kunnen we beantwoorden met een dikke vette JA! Soms moet het even knallen om weer dichterbij elkaar te komen en op dezelfde lijn verder te kunnen gaan.

We zijn allebei niet op ons mondje gevallen en durven open en eerlijk te zeggen wat we van elkaar nodig hebben. Het is soms wat ongemakkelijk en soms horen we ook alleen hetgeen wat we willen horen, maar ook hier komen we weer uit door open en eerlijk te communiceren. Openheid en eerlijkheid is the key voor élke succesvolle relatie; business en privé. Want je kan er niet van uitgaan dat de ander je leest of precies weet wat je wilt. Als je dat wel denkt, dan ligt teleurstelling al snel op de loer. Het is bizar hoe onze mind alles kan invullen met haar voorstellingskracht. We zijn het kijken verleerd. We kijken niet wat er daadwerkelijk te zien valt, maar onze mind vult het allemaal in zodat we onze eigen waarheid creëren en zo lang mogelijk wegblijven van spirituele groei en de weg naar binnen. Iets wat gevaarlijk is als je in deze maatschappij wil blijven functioneren en vooral jezelf wilt zijn. Je wordt al snel geleefd en je laat je leiden door de meerderheid.

Wij leggen met nuchtere blik meteen de vinger op de zere plek en durven onze mening te geven. We helpen jullie om wakker te worden. Wij zijn de perfecte combinatie tussen het spirituele en het aardse en dat komt duidelijk naar voren in onze yogalessen, retreats, online programma’s en 1:1 sessies.Wij zijn eigenlijk YogaCoaches. De combinatie van onze kennis en ervaring in asana’s, pranayama, meditatie, andere spirituele tools, coachingstechnieken en onze eigen ervaringen, zorgt voor veel herkenning, verdieping en heling. Hierdoor stellen we jullie in staat het vertrouwen weer terug te geven in jezelf en jouw lijf. Wij hebben hetzelfde meegemaakt en gevoeld als jij, trust us: been there done that. Omdat wij ook door (spirituele) groei heen moesten en nog steeds aan het groeien zijn. Wij weten hoe jullie je voelen en hoe zwaar en onzeker dit pad is. Iedere keer pel je een nieuw laagje af, waardoor je weer een stukje dieper komt. En op een bepaald moment realiseer je je dat je oneindig veel lagen hebt. Dat er altijd wel een laagje afgepeld kan worden. Dat je je ego niet kan overwinnen – ook denk je dat als je de wat grovere dingen hebt overwonnen – want die groeit mee en wordt steeds subtieler. En is steeds moeilijker te herkennen. Door ons eigen innerwork te doen, was ons lichaam en geest nog nooit zo met elkaar verbonden. En dat gunnen we jullie ook, want het is de enige weg naar zelfliefde. Naar een rustiger en stabieler leven.

Dit zijn wij. Dit komt vanuit het diepste van ons hart. We willen onszelf laten zien en zullen onszelf de aankomende tijd blootleggen, zodat jullie steeds meer te weten komen met wie jullie het te maken hebben. We willen jullie inspireren, met jullie verbinden en jullie vertrouwen in jezelf en je eigen pad versterken door helemaal onszelf te zijn. Want authenticiteit is een van onze waardes en vinden we erg belangrijk bij ons, hoe we ons gedragen en hoe we naar buiten willen communiceren. Als we merken dat iemand niet zich zelf is, haken we al snel af omdat diegene ons dan niet raakt in ons hart. We geloven namelijk dat als je niet jezelf bent en iemand anders nadoet, je nooit de mensen aantrekt die bij jou horen. Hierdoor kan je hen nooit hetgeen bieden wat zij nodig hebben en wat iedereen verdiend. Wellicht lukt het tijdelijk, maar wij willen duurzame verbinding en verdieping aangaan met jou. Hier gaan we voor. Hier worden we blij van. Hier voelen wij onze missie.

We hebben ons programma van 2021 al klaar. Het belooft een mooi jaar te worden vol spirituele groei, spirituele verdieping en een het maken van waardevolle verbindingen (met jezelf en anderen). We kunnen niet wachten jullie te ontmoeten en hierin te begeleiden om samen de stap te maken naar de wonderlijke spirit wereld; de weg naar binnen zonder het aardse leven buiten te sluiten. Samen gaan dansen, lachen en huilen. Want het leven is een dans welke bewust en met plezier gedanst mag worden.

YogaSisters.

Author YogaSisters.

More posts by YogaSisters.

Leave a Reply