Healing Cirkels

‘Only real change starts from within.’ – InnerWork Collective

We zijn super enthousiast over onze nieuwe creatie: Healing Cirkels, waarin we al onze kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan samenbrengen. Tijdens de Healing Cirkels maken we samen met een groep vrouwen de reis naar binnen. We voelen dat het tijd is dat wij als vrouwen samen komen om elkaar te helen en meer bewustzijn te creëren over bepaalde aspecten van het mens zijn. Samen bouwen we aan een veilige haven en houden we space voor elkaar en iedereen die de diepte in wil, die gelooft (of die dat geloof is kwijtgeraakt…) in het zelfhelend vermogen van ons lichaam, die het volledig menszijn met alle ups&downs wil omarmen én voor iedereen die op zoek is naar meer (zelf)liefde. Samen bekijken we wat er zich op dat moment aandient en gezien wil worden, zodat we het in groepsverband kunnen dragen en kunnen helen. Samen als groep gaan we op zoek naar alles wat het leven te bieden heeft, buiten de gebaande paden om met respect voor mens, natuur en de universele wetten. Waar je op dit moment ook staat; wij zijn er om je te inspireren, op te vangen en te ondersteunen in jouw proces zodat je veilig naar binnen kan keren.

Voor extra diepgang en integratie, zetten we lichaamswerk, ademwerk, meditatie en energetisch werk in. Dit doen we met respect voor ons lichaam, geest en psyche. We zoeken niet koste wat het kost de hogere sferen op door middel van ongepaste technieken die ons systeem verwarren of de psyche beschadigen. Want hetgeen wat we lekker of leuk vinden, is niet per se wat we nodig hebben. Het is vaak juist een afleiding om niet de weg naar binnen aan te gaan. Veel spirituele practices worden verkeerd ingezet en voeden onze mind in plaats van inzicht en rust te geven. Het voedt alleen de mind, waardoor we continu op zoek zijn en niet meer kunnen genieten van de simpele dingen die vaak binnen handbereik zijn. Het meest belangrijke is de connectie te herstellen met ons lichaam. Er volledig in te durven zakken door onszelf te gronden en op die manier te ervaren wat het betekent om volledig mens te zijn. Hierbij horen dus ook ups en downs, want het leven is niet alleen maar licht en liefde. Het is belangrijk om weer te leren de regie over je eigen leven te pakken. Want alleen jij kan bepalen hoe je op bepaalde situaties reageert. En dat geeft bevrijding en verlichting.

Per cirkel kijken we samen naar maatschappelijk relevante onderwerpen, die elkaar opvolgen en samen het begin van een transformatieve reis vormen voor jouw bewustzijn. Hoe meer bewustzijn we creëren, hoe meer begrip er komt voor jezelf en jouw omgeving. En dit is belangrijk voor de collectieve evolutie. Als je jezelf en je eigen systeem niet kent, kan je geen of amper verandering voor jezelf en/ of voor je omgeving bewerkstelligen. Het is als het besturen van een auto, zonder te weten wat het stuur doet of waar het voor dient.

WHATS IN FOR YOU?
– Laat je dragen door een krachtige groep vrouwen, die elkaar steunt, her- en erkenning biedt en elkaar viert
– Meer bewustzijn van beperkende structuren zoals overtuigingen, gedachtes en patronen
– Meer inzicht in de werking van je eigen psyche
– Kennis over het samenspel van het fysieke en energetische lichaam
– Kennismaking met de energetische en paranormale wereld
– Activatie van het zelfhelend vermogen
– Ontwikkel je intuïtie en leer erop te vertrouwen
– Ontdek wie jij bent en kom weer in je eigen unieke kracht te staan
– Persoonlijke aandacht, meer diepgang en ruimte voor begeleiding door deelname aan een besloten Telegram groep (niet verplicht)

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
– Liefde, zorg en persoonlijke aandacht van ons als team
– Kopje thee en lekkere dingen
– Belichting van het onderwerp en delen van eigen ervaring
– handige tools om met jezelf aan de slag te gaan
– Lichaamswerk, ademwerk, energetisch werk en/of meditatietechnieken (per cirkel verschillend en passend bij het thema)

DATA & TIJDEN
30 juni, 19.30-22.00 (Schaduwwerk)
25 augustus, 19.30-22.00 (Liefde & passie)
22 september, 19.30-22.00 (Bewustzijn & purpose)

INVESTERING
Hele reis (3 cirkels) EUR 149
Enkele reis (1 cirkel) EUR 55

LOCATIE
Cordium Nijmegen

'Open your heart and let the love flow through you.'

30 juni 2022

Schaduwwerk

Schaduwwerk is het kijken naar de stukken die er niet mogen zijn. Stukken die onderdrukt zijn of niet tot uitdrukking mogen komen omdat we ons hiervoor schamen of bij anderen afkeuren. Belangrijk is dat het niet gaat om uitsluitend negatieve kanten. Het kan ook gaan om onderdrukte verlangens of niet geleefd potentieel. Alles wat we van onszelf (of anderen) niet mogen of konden zijn, verbannen we naar ons onderbewustzijn dan wel schaduw. Ze verdwijnen niet, want de schaduw is een onderdeel van ons. Alles wat er van ons niet mag zijn, verankert zich in ons onderbewustzijn. Dat kan ervoor zorgen dat we de verkeerde mensen aantrekken en dat bepaalde situaties zich keer op keer herhalen. Om ‘heel’ te worden, moeten we verder kijken dan de oppervlakte en de weg naar binnen aan gaan. Anders kan het op een bepaald moment, vaak als we enorm getriggerd dan wel gekwetst worden door een ander, ongeremd naar boven komen. Zo lang we ons onbewust zijn over onze minder leuke kanten en diepe verlangens, kunnen we niet helen en stagneert het ‘heel-wordingsproces’.

De bedoeling van schaduwwerk is bewustwording van onze onderdrukte persoonlijkheidsdelen en deze weer te leren waarderen en zelfs lief te hebben. Als we niet zien of voelen wat ons tegenhoudt, kunnen we het ook niet helen. Het is niet makkelijk om naar je eigen donkere kanten te kijken en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Het onderzoeken en delen in een groep is kwetsbaar, maar kan juist heel veel steun, erkenning en herkenning bieden.

Tickets voor Shaduwwerk | 30 juni, 19.30
25 augustus 2022

Liefde & Passie

Het is belangrijk dat je alles wat je doet met liefde doet. Als je dat doet, kan je jouw wereld inspireren te veranderen. Maar wat is liefde eigenlijk? Hoe wordt liefde in de huidige maatschappij bejegent en waardoor is liefde gevormd? Het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde is bijna niet in woorden uit te drukken. Dat is iets om te ervaren. Als je onvoorwaardelijke liefde geeft, ontvang je deze vaak op een andere manier terug dan je met je hoofd had bedacht of stiekem had verwacht. De weg naar je hart is niet de makkelijkste, omdat we vaak te veel in ons hoofd zitten. We hebben bepaalde overtuigingen die door onszelf of onze directe omgeving zijn opgelegd. Deze kunnen de weg naar ons hart vertragen en soms zelfs behoorlijk belemmeren. In deze cirkel delen wij met jullie hoe wij naar liefde kijken en liefde ervaren. Door hierop bewustzijn schijnen en te delen hoe wij liefde ervaren en toepassen in ons leven, willen we jullie inspireren om ook jullie hart te volgen. Hiervoor zetten we tools in die ons hebben geholpen om de weg vrij te maken tussen ons hoofd en hart. De cirkel draait om liefde en het openen van je hart. Zodat we samen kunnen ontdekken waar jij blij van wordt en wat jouw diepste verlangen is, zodat je je passie kan laten stromen. Laat je inspireren door de verhalen van anderen en geef jezelf te ruimte om te ontdekken en te creëren.

Tickets voor Liefde & passie | 25 augustus 19.30
22 september 2022

Bewustzijn & Purpose

Heb je ook weleens het gevoel dat het leven meer te bieden heeft? Dat het leven meer is dan de ratrace waar je nu in vast lijkt te zitten? Dat jij op deze wereld bent gezet met een heel ander doel dan wat je nu leeft? Deze cirkel is een uitnodiging om te staan voor wie je bent en wat je echt wilt. Om te gaan leven vanuit waarheid: jouw waarheid. Het leven is te kort om jezelf steeds klein te maken. We zijn allemaal hier met een missie. Samen gaan we ontdekken wat jouw missie is en deze helder maken. Er is niets krachtiger dan een groep vrouwen die achter jou staan en je dragen voor wie je bent en je helpen jouw dromen te realiseren. Daarnaast leer je hoe je de onzichtbare dan wel paranormale wereld in kan zetten ter ondersteuning van het bewandelen van jouw pad, in lijn met de universele natuurlijke wetten. Waarin je zonder je hierin te verliezen of slaaf te worden van bepaalde praktijken, leert over te geven en te vertrouwen op jouw pad.

Tickets voor Bewustzijn & purpose | 22 september 19.30