Road Show Groupshealingen

Maak kennis met de energie van de bron in een ceremoniële zetting. Tijdens de Mahatma healing ga je met Fiona mee op reis naar de bron. Je maakt kennis met de meest zuivere energie van het universum. De hoogst trillende frequentie die er op dit moment is.
De Mahatma energie verlicht zowel fysieke en emotionele, energetische en spirituele klachten. Zo helpt het bij herstel van ziekte en versterkt het je immuunsysteem. Het reinigt chakra’s & meridianen en ruimt emotionele blokkades op. Het geeft energie, balans, harmonie en brengt je dichterbij de meest pure vorm van jezelf. Het biedt antwoorden en inzichten waarmee je naderhand verder kunt.
Wat je ontvangt is een verrassing. Je krijgt namelijk precies wat je op dat moment nodig hebt en aankunt om spiritueel te groeien. Alles gebeurt namelijk in overeenstemming met jouw hogere zelf.
We beginnen de Mahatma healing met grondende Yin houdingen om vanuit daaruit te kunnen verbinden met de bron. Woorden zijn maar woorden en vaak niet genoeg. Een Mahatma healing is voor iedereen anders en dus het beste om zelf te ervaren. Are you ready to transform?
De groepsheading wordt gegeven door Fiona. De groupshealingen duren ongeveer 2,5uur. Na de healing is er voldoende tijd om na te bespreken onder het genoot van een kopje thee en iets lekkers.
What others saying

“INVULLEN”

KimDetox Coach

“By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!”

Aura BrooksGraphic Designer

“INVULLEN”

EstherYogadocente

“I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!”

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc