Fiona Patricia Mueller

Zachtaardig doch confronterend.
Opzoek naar innerlijke groei en verbinding.
Open minded & leeft vanuit intuïtie.

Hi, mijn naam is Fiona. Ik geloof dat we pas echt ‘vrij’ zijn als we weer volledig mens durven te zijn en onze donkere en lichte kanten volledig omarmen. Naar mijn mening begint persoonlijke vrijheid bij het durven kijken naar jezelf in alle eerlijkheid. Ik noem het ook graag radicale eerlijkheid naar jezelf maar ook naar anderen. Hierbij speelt bewustwording de belangrijkste rol.

Het ontdekken wie en wat je werkelijk bent, kan soms voelen als een grote energetische en spirituele rollercoaster. Soms raken we het overzicht kwijt, storten we ons in een ervaring na de anderen en/of verliezen we het contact met onszelf. Daarom kan het fijn zijn om tijdelijk of voor een langere tijd ondersteuning te krijgen van iemand die het pad zelf beloopt en begrijpt waar jij doorheen gaat, die jou even aan de hand neemt en de nodige richting geeft om samen uit de spirituele rabbit hole te stappen.

Door mijn sterk ontwikkeld empathisch vermogens, voel ik haarfijn aan waar nog blokkades op fysiek, mentaal/emotioneel en/of spiritueel niveau liggen. Ik werk zacht én direct en schijn licht op beperkende structuren zoals negatieve gedachtes, overtuigingen en patronen. Samen gaan we de weg naar binnen aan. Jij neemt de leiding en ik begeleid je hierin. Altijd met respect voor hetgeen jij nodig hebt en je verder helpt om dichter bij je kern te komen en weer in je kracht te staan. Hierbij zet ik, intuïtief en afgestemd op jou, lichaamswerk, ademwerk, meditatie en energetisch werk in. Samen openen we de weg naar de bron, jouw essentie. Het aangaan van de reis naar binnen is het mooiste cadeau wat je jezelf én de wereld kan geven. Want alle verandering begint bij en in jezelf. Dus: “Wees de verandering die je zelf wilt zien in de wereld.”

Namasté,
Fiona
Meer over mij

If you really know who you are, then you know what you love to do.

Fiona

Holisitic

Healing

De Holistische Healingsessie is volledig afgestemd op jou en jouw behoeftes. Kom op een unieke wijze weer in contact met jezelf en ontdek de magie van het leven. Ervaar weer meer ruimte, rust en balans in je hele zijn (hoofd, lijf en hart). Ontdek wie en wat je werkelijk bent en kom weer in contact met de bron, jouw pure essentie.
Tijdens de Healing werk ik met de Mahatma energie. Mahatma is een van de krachtigste en meest transformerende energieën van dit moment. Mahatma laat je op een liefdevolle maar krachtige manier zien waar het leven nog niet volledig stroomt. Wat je ontvangt is persoonlijk en kan iedere keer weer verschillen. Maar je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt en aan kan om de verdere stappen richting heling te ondernemen. Tijdens de Healing kan je veel ervaren op verschillende niveaus, maar ook na de sessie kan je nog inzichten krijgen en/of opeens anders naar de werkelijkheid kijken. De Healing brengt transformatie en verlichting op allerlei vlaktes privé, zakelijk, spiritueel, emotioneel en/of fysiek.

Benieuwd naar de Holistic Healingsessies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of boek direct jouw healingsessie.

1 sessie | EUR 129,- (tijdelijk)
3 sessies | EUR 375

Mail of bel mij 06 21 26 14 42

Holistic

Mentorship

Heb je behoefte aan rust, richting en een helpende hand? Ben je klaar om alles maar alleen te moeten oplossen? Wil je weer volledig mens zijn en van jezelf gaan houden precies zoals je bent? Heb je voor je gevoel al genoeg aan je gewerkt maar komen dezelfde situaties toch telkens weer terug? Ben je klaar met beloftes uit het spirituele lalaland en het zoeken naar oplossingen buiten je? Dan is dit mentorship voor jou!

Neem verantwoordelijkheid en durf radicaal eerlijk te zijn naar jezelf maar ook naar anderen. Leer om weer op jezelf te vertrouwen en ervaar dat alle antwoorden in jou liggen. Niet buiten je of in een bepaalde stroming of practice. Hierbij speelt bewustwording de belangrijkste rol. Het mentorship draait volledig om jou. Zonder afleiding en verkeerde beloftes. Kom weer in je kracht te staan door jezelf te bevrijden van alle beperkende structuren. Zie wie of wat je werkelijk van diepste bent. Naast intensieve begeleiding krijg je tools aangereikt, die je helpen om jezelf beter te leren kennen en tot inzichten te komen voor een diepe bewustwording, bevrijding en heling op verschillende vlaktes van je zijn. Wordt weer volledig mens en voel je weer welkom hier op aarde. Graag schijn ik mijn licht op jou en jouw pad, zodat je uiteindelijk zelf vol vertrouwen én plezier het pad zelf kan bewandelen.

Benieuwd naar het Mentoship of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of boek meteen een kennismakingssessie in.

Mail of bel mij 06 21 26 14 42
Liefdevolle woorden

“Het blijft bijzonder wat jij doet bij mensen... Ik heb eindelijk weer een beetje energie. En zin en plezier om iets met de kinderen te doen, echt wow. Een sessie bij jou doet veel meer dan die wekelijkse sessies bij de psycholoog.”

ElkeHolistic Healing

“Fiona is een warm en enthousiast persoon. Ik ben onder de indruk van haar sterk ontwikkelde energetische en paranormale vermogens. Dit stelt haar in staat om deelnemers goed te begeleiden in transformatieprocessen.”

MarlindeHolistic Healing

“Je daagt het onderbewuste uit, waar het bewuste en rationele nog niet klaar voor is. Soms land het nog niet direct maar wordt ik wel onbewust aan het werk gezet. En als ze ik er klaar voor ben dan land alles ineens. ”

RikGuiding

“Tijdens de healing voelde ik mijn hart openen. Voor het eerst kon ik oprecht compassie voelen voor mensen waarvoor ik me had afgesloten omdat ik boos op ze was. Daarna voelde ik heel veel trilling achter mijn neus en wenkbrauwen. Het was alsof mijn moeite om mensen te vergeven langzaam werd losgetrild en dit ruimte voor verdere transformatie opende. Ik voelde daarna een diepe dankbaarheid dat ik dit heb mogen ervaren. Het was al langer mijn wens om bepaalde mensen te vergeven en met compassie naar ze te kijken maar zo’n gevoel heb ik nooit eerder vanuit oprechtheid kunnen ervaren.”

DeelnemerHolisitic Healing

“You have so much infinite wisdom and guidance that just emanates from your being, as if it teaches you something even in your energetic frequency, it teaches you about your own heart-centeredness and authenticity. So even if you don't have the words and wisdom to teach and guide you. And this is so specific to you, Fiona. Everytime I receive a message from you, there is some evelation, there is something I learn and there is a new question I asked myself.”

LauraGuiding

“”

“Jouw aanwezigheid heeft een rust en zachte kracht. Je straalt vertrouwen uit waardoor ik mezelf beter kan vertrouwen. En je bent overspoelt met liefde, waardoor de oordelen vanzelf bij iedereen om je heen eraf glijden.”

JudouHealing

Mijn verhaal

Kom meer over mij te weten en kijk of mijn verhaal in jou resoneert

Scholing

Overzicht van alle opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd voor mijn eigen zelfontwikkeling