Fiona Patricia Mueller

Zachtaardig doch confronterend.
Altijd opzoek naar persoonlijke groei en verbinding.
Open minded & leeft vanuit intuïtie.

Hi, ik ben Fiona. Ik ben energetisch en lijfgerichte coach en trainer en werk vooral vanuit intuïtie. Ik vind niets leuker dan mensen te helpen bewust te worden van hun onbelichte kanten en hen te begeleiden in hun persoonlijk proces van zelfrealisatie én het terugvinden van hun uniek pad en innerlijke kracht. Daarnaast ben ik er goed in mensen bewust te maken van wat hun unieke stukje is om te wereld te verbeteren. Hierbij gebruik ik mijn intuïtie en eigen kennis en ervaring als leidraad. Als je weet wie je bent, waar je goed in bent én waarvan jouw hart gaat sneller kloppen, wordt je leven lichter, speelser en mooier. Ook durf je met meer vertrouwen en kracht de keuzes te maken die bij jou en jouw levenspad passen, los van alle verwachtingen van de maatschappij, vrienden en familie. Alleen jij kan verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en jezelf bevrijden van alle conditioneringen uit het verleden en de maatschappij. Met liefde laat ik je ervaren hoe het is om vanuit een eenheidsbewustzijn te leven. Wat je ermee doet, is helemaal aan jou. Bewustwording is hierbij de eerste en belangrijkste stap.
Namasté,
Fiona

Samen gaan we de weg naar binnen aan. Jij neemt de leiding en ik begeleid je hier intensief in. Altijd met respect voor hetgeen jij nodig hebt en je verder helpt in je eigen persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Op een ‘aardse’ manier kijken we naar alle facetten van jouw leven, waarbij de magie van het oneindige zijn intrede doet. Ik vind het belangrijk dat jij zelf tot eigen inzichten komt. Jouw ‘aha’-momentjes zijn namelijk het meest krachtig en ongelofelijk transformerend voor een duurzame bewustwording en heling. Ik kan je allemaal oplossingen aandragen, maar als jij het niet voelt in iedere cel van je lijf, stagneert het proces op de oppervlakte. Daarbij komt dat jouw realiteit mijn realiteit niet is. En alleen jij weet waar de pijn zit en welke ervaringen diep in je wezen zijn verankerd. Ik voel wat je nodig hebt om hiervan bewust te worden en help je hiervan langzaam los te maken.  Ik reik jou slechts de tools aan en stel intuïtief de juiste, en soms kritische vragen, zodat je zelf het werk in een veilige omgeving en onder begeleiding kan doen. Laten we samen de onbelichte facetten van je zijn belichten en je leven weer wat lichter maken.

Voordat we samen aan de slag gaan, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik vind het namelijk belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dan alle verwachtingen van elkaar duidelijk zijn. Als de klik er is, gaan we samen kijken naar jouw hoofdvraag en zetten we samen een intentie voor het traject.

Wil je meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.

Plan een kennismaking in

You can't rush your healing. Darkness has it's teachings.

Trevor Hall
Coachingstrajecten

EUR 300
per maand

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW en eventuele reiskosten
* prijzen per maand, minimaal 3 maanden, daarna per maand te verlengen
* combi tussen real life en offline, afhankelijk van behoeften en wensen
* coaching vindt om de week plaats in verband met verdiepende opdrachten
* intensieve begeleiding tussen de sessie via Signal want dat is ‘when the magic happens’

Healingssessies

EUR 99
per sessie

EUR 250
3 sessies

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW en eventuele reiskosten
* duur van de sessie is afhankelijk van de energie en wat je nodig hebt.
* de sessies bestaan uit een healingsessie, voor- en nazorg incl. kopje thee

Mijn verhaal

Kom meer over mij te weten en kijk of mijn verhaal in jou resoneert

Expertise

Overzicht van alle opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd