Fiona Patricia Mueller

Zachtaardig doch confronterend.
Altijd opzoek naar persoonlijke groei en verbinding.
Open minded & leeft vanuit intuïtie.

Hi, mijn naam is Fiona. Naar mijn mening begint heling bij het durven kijken naar jezelf in alle eerlijkheid. Hierbij speelt bewustwording de belangrijkste rol. Door mijn sterk ontwikkelde energetische en paranormale vermogens, voelt ik haarfijn aan waar nog blokkades op fysiek, mentaal/emotioneel en/of spiritueel niveau liggen. Ik werk zacht én direct en schijn licht op beperkende structuren zoals negatieve gedachtes, overtuigingen en patronen. Het doen van innerlijk werk is volgens mij het mooiste cadeau wat je jezelf en de wereld kan geven. Want alle verandering begint bij en in jezelf.
Het pad van zelfbevrijding en -realisatie kan soms voelen als een grote energetische rollercoaster. Daarom kan het fijn zijn om tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning te krijgen van iemand die het pad zelf intensief beloopt en jouw begrijpt. Samen gaan we de weg naar binnen aan. Jij neemt de leiding en ik begeleid je hier in. Altijd met respect voor hetgeen jij nodig hebt en je verder helpt in je eigen persoonlijke en spirituele groei én ontwikkeling. Hierbij zet ik, intuïtief en afgestemd op de ander, lichaamswerk, ademwerk, meditatie en energetisch werk in voor groei in bewustzijn, heling en transformatie.
Een van de krachtigste tool is het werken met je schaduwkant. Je schaduwkant ligt in je onderbewustzijn waar het vaak een eigen, soms destructief leven leidt. Vaak wordt deze kant ervaren als beperkingen in je dagelijks leven, maar ook als irritaties bij anderen. Denk hierbij aan gebeurtenissen die zich keer op keer herhalen of het aantrekken van bepaalde types mensen waar je een bepaald oordeel over hebt of niet ‘goed’ voor je zijn. Het bewust worden van de ‘donkere’ dan wel onderdrukte kant, leidt naar mijn mening tot de mooiste inzichten zodat je (weer) zelf de verantwoordelijkheid kan en durft te nemen voor je eigen leven.
Ik laat je graag stap voor stap zien hoe je jezelf kan bevrijden van alle beperkende conditioneringen en verplichtingen uit het verleden én de huidige maatschappij door jezelf te leren kennen en jezelf in het geheel durft aan te kijken. Daarnaast inspireer ik jou om weer leiding te nemen over je eigen leven en de inrichting ervan. Je krijgt naast intensieve begeleiding tools aangereikt, die je helpen om jezelf beter te leren kennen en tot inzichten te komen voor een diepe bewustwording, bevrijding en heling op alle vlaktes van je zijn.
Namasté,
Fiona

You can't rush your healing. Darkness has it's teachings.

Trevor Hall

Hello you! Step into world full of magic by becoming fully human again

De eerste stap naar zelfbevrijding is jezelf en alle lagen van je zijn te leren kennen. Fijn om je hierin te mogelijk begeleiden.

Healingsessie

Tijdens de Healingsessie werk ik met de Mahatma energie. Mahatma is een van de krachtigste en meest transformerende energieën van dit moment. Het helpt je jouw zelfhelend vermogen te activeren en brengt je meer in contact met jouw essentie. De Mahatma energie verlicht zowel fysieke als emotionele, energetische en spirituele klachten. Zo helpt het bij herstel van ziekte en versterkt het je immunsysteem. Het reinigt chakra’s & meridianen en heft blokkades op. Het geeft energie, balans, harmonie, inzichten & transformatie. Daarnaast brengt het je dichterbij de meest pure vorm van jezelf; jouw essentie. Het biedt antwoorden en inzichten waarmee je naderhand verder kunt.

Een sessie brengt verlichting op fysiek, mentaal en energetisch niveau met zich mee. Tijdens de healing kan je veel ervaren op verschillende niveaus, maar ook na de sessie kan je nog inzichten krijgen en/of opeens anders naar de werkelijkheid kijken.

Wat je ontvangt is heel persoonlijk en altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf. Hierdoor krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt en aan kan om persoonlijk en spiritueel te groeien.

Deze sessie is voor jou, als:

 • je meer rust en helderheid wilt ervaren en weer in balans wilt komen
 • je weer wat lichter en ontspannen wilt voelen, in je hoofd maar ook in je fysieke lichaam
 • je fysieke klachten hebt die door de reguliere zorg niet opgelost kunnen worden
 • je verlichting zoekt voor fysieke, emotionele, energetische en spirituele klachten
 • je op zoek bent naar meer energie, balans en harmonie
 • je jouw zelfhelend vermogen wilt activeren
 • je weer in contact wilt komen met jouw essentie
 • je de magie van het leven wilt ervaren door het ervaren van een verhoogde toestand van bewustzijn
 • je benieuwd ben naar de Mahatma energie

Losse Sessie EUR 133
* particulier incl. BTW & zakelijk excl. BTW, en excl. eventuele reiskosten
* gemiddelde duur van de sessie is 1 uur
* app contact voor voor en na de sessie

Neem contact met mij op

Bewustzijnssessie

Bewustzijnssessies zijn gericht op jezelf helen, door jezelf te zien voor wie of wat je bent. Tijdens de sessie openen we samen de deur naar jouw onderbewustzijn voor meer bewustwording en om het volgende transformatie- of helingsproces in gang te zetten. Samen bepalen wij vooraf op welke niveau’s je meer inzicht wilt hebben.

De sessie houdt een 1 op 1 gesprek in voor meer bewustwording van jouw beperkende structuren en een Mahatma Healing en/of Blessing om je energetische lichaam weer in balans te brengen. Dat brengt verlichting op fysiek, mentaal en energetisch niveau met zich mee. Tijdens de healing kan je veel ervaren op verschillende niveaus, maar ook na de sessie kan je nog inzichten krijgen en/of opeens anders naar de werkelijkheid kijken. Vaak krijg ik tijdens een healing ook veel door vanuit de bron, hetgeen jou kan dienen in jouw unieke helings- en bewustwordingeproces. Niets gebeurt zonder jouw toestemming. Iedere sessie is uniek en afgestemd op jouw behoeftes, wensen en hulpvraag. Anders gezegd: alles gebeurt in afstemming met je hogere zelf, welke precies weet wat en hoeveel je op dat moment aan kunt.

Deze sessie is voor jou, als:

 • je meer inzicht wil krijgen in jouw beperkende structuren, zoals negatieve gedachtes, belemmerende overtuigingen en fysieke en emotionele blokkades
 • je niet meer alles buiten jezelf wil zoeken
 • je klaar bent om te stap naar binnen te zetten en jezelf durft aan te kijken
 • je klaar bent om jouw minder leuke kanten te ontdekken, te omarmen en te integeren
 • je klaar bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je eigen leven
 • je jezelf wilt bevrijden, zodat je zelf de baas bent over jouw leven
 • je meer rust en helderheid wilt ervaren en weer in balans wilt komen
 • je weer wat lichter en ontspannen wilt voelen, in je hoofd maar ook in je fysieke lichaam
 • je fysieke klachten hebt die door de reguliere zorg niet opgelost kunnen worden
 • je verlichting zoekt voor fysieke, emotionele, energetische en spirituele klachten
 • je op zoek bent naar meer energie, balans en harmonie
 • je jouw zelfhelend vermogen wilt activeren
 • je weer in contact wilt komen met jouw essentie
 • je spiritueel wilt groeien en even iemand nodig hebt die jou begrijpt en aan de hand meeneemt, zodat je de volgende stap kunt zetten
 • je de magie van het leven wilt ervaren door het ervaren van een verhoogde toestand van bewustzijn
 • je duidelijke handvaten wil hebben om verder te kunnen in je groei- en/of helingsproces
 • je even een luisterend oor nodig hebt

Losse Sessie EUR 188
* particulier incl. BTW & zakelijk excl. BTW, en excl. eventuele reiskosten
* gemiddelde duur van de sessie is 2 uur
* app contact voor voor en na de sessie
* Een sessie geeft voldoende handvaten om tijdelijk vooruit te kunnen
* Een sessie vervangt het werk dat jezelf moet doen niet

Neem contact met mij op

Mijn verhaal

Kom meer over mij te weten en kijk of mijn verhaal in jou resoneert

Scholing

Overzicht van alle opleidingen & trainingen die ik heb gevolgd voor mijn eigen zelfontwikkeling