Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

YogaSisters. x Kushiin

04/04/2019 @ 19:30 - 20:45

€15

❥ YogaSisters organiseert Pop-Up Yogasessies op unieke en speciale plekken in jouw stad. Hierdoor leer je jouw stad en haar plekken op een bijzondere manier beter kennen. Kom in aanraking met Yoga op een bijzondere en verfrissende manier. ❥

Op donderdagavond 6 april beginnen we met een traditionele hatha yogales gegeven door Marleen, gevolgd door een heerlijke Yoga Nidra sessie gegeven door Fiona.

Door te beginnen met een klassieke hatha yogales, maken we ons lichaam warm & soepel en bereiden we ons mentaal voor op de Yoga Nidra sessie. Aan het begin van de les zetten we samen een korte en positieve intentie, ook wel ‘Sankalpa’ genoemd. We keren naar binnen door de ademhaling te volgen en ons bewust te worden van ons eigen lichaam. Hierdoor bereiden we ons voor op een diepe ontspanning.

Yoga Nidra wordt ook de ‘slaap van de yogi’ genoemd. Deze vorm lijkt op slapen maar je slaapt niet en je bent juist super alert. Het is dé manier om tot een volledige en diepe ontspanning te komen. Tijdens Yoga Nidra worden alle zintuigen uitgeschakeld en blijft alleen het luisteren actief en je lichamelijke gewaarwording.

Daarnaast heeft Yoga (Nidra) veel positieve effecten op het lichaam, zoals vermindering van stress, daling van je bloeddruk en hartslag en het afnemen van je spierspanning. Ook helpt Yoga Nidra je hoofd leeg te maken en je gedachten te sorteren en los te laten. Hierdoor krijg je weer ruimte voor belangrijke zaken en komt je creativiteit weer op gang!

1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap! Breng je geest en lichaam in diepe ontspanning en geef jezelf deze Hatha Yoga Nidra les cadeau!

Na afloop van de les krijg je nog iets lekkers te eten en te drinken.

Belangrijk
Neem zelf een dekentje mee & neem zelf een matje mee als je die hebt. Er zijn beperkt matten te leen.

Gegevens

Datum:
04/04/2019
Tijd:
19:30 - 20:45
Kosten:
€15
Site:
https://www.eventbrite.com/e/yogasisters-x-kushiin-tickets-59049653102

Organisator

YogaSisters

Locatie

Kushiin
Ziekerstraat 136
Nijmegen, 6511 LL
+ Google Maps
Site:
www.kushiin.nl