Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BE YOU RETREAT

14/09/2019 @ 09:30 - 17:00

€149

BE YOU RETREAT

Ben je toe aan een dag voor jezelf? Een dag waarop je niets hoeft, behalve genieten van fijne (buiten) yogalessen, meditatie, mindfulness en lekker eten? En dat allemaal op een fantastische plek in een buitengebied waar je je weg waant van alles en iedereen.

BE YOU is een uniek concept. Wij geloven in de combinatie van Power, Chakra en Yin Yoga. Power Yoga om je kracht te vinden, Chakra Yoga om in balans te komen en Yin Yoga voor een diepe connectie met jezelf.

Waarom we deze dag een ONE DAY RETREAT noemen? Omdat deze dag helemaal in het teken staat van: JEZELF!
Op 14 september 2019 stel jij jezelf centraal en zet je een stap in de juiste richting om je eigen koers te gaan bepalen of te vernieuwen. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!

Het fijne van deze dag is dat niets moet en alles mag. De buitenlucht, de yoga/meditatie en de goede zorgen maken deze dag speciaal, maar als jouw lichaam aangeeft dat drie yogalessen te veel is, dan is dat ook oké. Zorg er voor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt, door naar jezelf te luisteren.


Voor wie is de One Day Retreat?

Deze retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/meditatie/mindfulness is niet vereist. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Van ervaren yogi tot beginner. Een review en foto’s van het Be You Retreat vind je hier.

KOSTEN

  • Regular € 149,-

LOCATIE

De locatie op 14 september is Landgoed Bleijendijk in Vught.


BOEKEN?

Kom je ook? Super leuk! Hier koop je een ticket. Voor meer info stuur een mail naar info@yogasisters.nl.

Gegevens

Datum:
14/09/2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€149
Site:
https://www.hartjeamsterdam.com/product/retreat-be-you-14september2019/

Organisatoren

YogaSisters
Hartje YinYoga

Locatie

Landgoed Bleijendijk
St. Michielsgestelseweg 22
Vught,
+ Google Maps