CacaoHealing Journey’s

Lisette en Fiona bundelen hun krachten & expertise en organiseren samen een Cacao Healing Journey. De helende, verbindende werking van cacao met de Mahatma energie opent je hart, zodat je meer kan leven vanuit liefde en deze onvoorwaardelijk kan geven én ontvangen.

Tijdens de Cacao Healing Journey ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. De cacaoboon wordt ook wel gezien als het “Food of the Gods”. Het is een eeuwenlang gebruikt medicijn in zuid en midden Amerika. Het geeft je immuunsysteem een boost en de actieve ingrediënten werken sterk op je hartchakra. Cacao helpt stress te verminderen en versterkt op een natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

Mahatma is een van de krachtigste en meest transformerende energieën van dit moment. Het helpt je jouw zelfhelend vermogen te activeren en brengt je meer in contact met je essentie. De Mahatma energie verlicht zowel fysieke als emotionele, energetische en spirituele klachten. Zo helpt het bij herstel van ziekte en versterkt het je immuunsysteem. Het reinigt de chakra’s & meridianen en ruimt emotionele blokkades op. Het geeft energie, balans, harmonie en brengt je dichterbij de meest pure vorm van je zijn. Het biedt antwoorden en inzichten waarmee je naderhand verder kunt. Wat je ontvangt is heel persoonlijk en altijd in overeenstemming met je Hogere Zelf. Hierdoor krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt en aan kan om spiritueel te groeien.

Wat krijg je?
- Een cacao ceremonie inclusief Mahatma Healing
- Tijd om met elkaar te verbinden en te zijn
- Een fijne groep met gelijkgestemden om samen veilig naar binnen te keren
- Een subtiele kennismaking met de kracht van plantmedicijnen. Cacao opent je hart, waardoor je op een dieper level, emotioneel en mentaal, meer verbinding ervaart met jezelf en de wereld om je heen.
- Een fijne kennismaking met de tranformatieve Mahatma energie. Mahatma Healing brengt je naar een hogere staat van bewustzijn, waarbij je handvaten krijgt om stappen te zetten voor een diepe transformatie.

Wat kan je van ons verwachten?
- Gezamenlijk welkom & introductie
- Grondingsmeditatie
- Cacao ceremonie
- Een innerlijke reis met behulp van de cacao
- Mahatma healing op individueel, groeps- en collectief niveau
- Sharingsronde en eventuele nabespreking
- Liefde, zorg en persoonlijke aandacht van ons als team
- Kopje thee met iets lekkers na afloop
- nazorg

'Open your heart and let the love flow through you.'